Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

ȘOC: 6 elevi de la un liceu din Chișinău, mușcați de un câine în curtea școlii

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Incidentul a avut loc în această dimineață în timpul recreației, în curtea Liceului Teoretic ”Olimp” din sectorul Ciocana.

CHIȘINĂU, 19 mai – Sputnik. Caz terifiant la un liceu din Chișinău. Șase elevi, în vârstă de 8 ani, de la Liceul Teoretic ”Olimp” din sectorul Ciocana au fost mușcați de un câine de rasă.

”Incidentul a avut loc în această dimineață în timpul recreației”, a declarat pentru Sputnik Moldova purtătorul de cuvânt al Direcției de Poliție din Chișinău, Adrian Jovmir.

Haker - Sputnik Moldova
Cinci elevi, găsiți la podea după ce s-au implicat într-un joc pe internet
 

Copii au fost mușcați de câine chiar pe teritoriul școlii.

”Câinele se plimba liber, fără lesă, pe teritoriul școlii”, a precizat Jovmir.

La un moment dat, patrupedul a atacat șase elevi care se jucau în ograda liceului. Copii au suferit răni la picioare. Aceștia au fost preluați de medicul școlii, care le-a acordat primul ajutor. 

Stăpâna câinelui, în vârstă de 32 de ani, se află acum la Poliție, unde dă declarații oamenilor legii. Deocamdată nu este clar ce pedeapsă îi va fi aplicată stăpânei patrupedului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0