Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

S-a înfiorat un sat întreg. Două fetițe, mama și tatăl, găsiți morți în casă

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Crima ar fi avut loc în noaptea de marți spre miercuri, iar cadavrele au fost descoperite joi seara de sora bărbatului

CHIȘINĂU, 19 mai – Sputnik. Durere mare într-o familie dintr-un sat din raionul Călărași. Tatăl și-a strangulat cei doi copii ai săi și soția, după care și-a pus capăt zilelor. Tragedia a avut loc în satul Hirova, raionul Călărași. 

Potrivit Poliției, crima ar fi avut loc în noaptea de marți spre miercuri, iar cadavrele au fost descoperite joi seara de sora bărbatului.

Armes - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Caz șocant la Cantemir: un tată și-a omorât toți copiii
 

”Aseară, în jurul orei 22.00, Poliția a fost anunțată că într-o casă privată din satul Hirova au fost depistate patru cadavre. Este vorba despre trupurile ce aparțin unui bărbat, născut în anul 1981, unei femei, anul nașterii 1985 și doi copii, născuți în 2004 și, respectiv, 2011”, a declarat pentru Sputnik ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu. 

Cadavrele femeii și a celor două fetițe au fost găsite în pat. Bărbatul era trântit jos, iar la gât îi atârna o sfoară. Toată această scenă a fost surprinsă de sora stăpânului casei, care a și anunțat poliția. 

”Crima, cel mai probabil, a avut loc în noaptea de marți spre miercuri. Bărbatul și-a sufocat membrii familiei, după care s-a sinucis. Din casă nu a dispărut nimic”, a declarat Bețivu. 

Potrivit acesteia, în casă nu a fost găsit nici un bilețel de adio. Despre posibilele motive ale crimei, le-a vorbit polițiștilor sora bărbatului. 

”Soțul era împotrivă ca femeia să plece la muncă peste hotare”, a menționat ofițerul de presă al IGP. 

Soția tocmai se întorsese de la muncă din Israel și avea bilet de întoarcere. Familia nu era la evidența serviciilor sociale sau ale poliției. 

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal. În cadrul investigației vor fi audiate rudele pentru stabilirea motivului crimei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0