Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ghimpu vrea să iasă din sicriul politic, a declarat șeful statului

© Facebook / Mihai GhimpuMihai Ghimpu și alți liberali în audiență la Traian Băsescu
Mihai Ghimpu și alți liberali în audiență la Traian Băsescu - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Inițiativa liderului PL, Mihai Ghimpu, de colectare a semnăturilor pentru demiterea șefului statului a fost comentată dur și ironic de către Igor Dodon
Ghimpu vrea să iasă din sicriul politic, a declarat șeful statului

Campania de colectare a semnăturilor pentru demiterea președintelui țării nu poate să aibă efecte juridice, consideră președintele Igor Dodon.

"Încearcă să iasă din sicriul politic", a declarat șeful statului cu referire la inițaitorul acestei campanii — președintele PL, Mihai Ghimpu.

"Gata, Mihail Fiodorovici, nu vă ajută nimic. Liberalii au plecat în istorie; au intrat întâmplător în politică datorită victoriei întâmplătoare a lui Chirtoacă", a spus șeful statului.

Dodon a mai declarat că Chirtoacă va sta în curând alături de colegul său de partid Iurie Chirinciuc.

Acum o zi liderul liberalilor moldoveni, Mihai Ghimpu, a anunțat că PL începe să adune semnături pentru demiterea președintelui Republicii Moldova. Asta după ce inițiativa lui de a iniția demiterea șefului statului de către Parlament nu a fost susținută de numărul necesar de deputați.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0