Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mihai Ghimpu riscă să rămână fără permis de conducere

© unimedia.infoautomobil Ghimpu
automobil Ghimpu - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul Partidului Liberal din Moldova a trecut peste bordură, iar imunitatea de deputat nu-l va salva

CHIȘINĂU, 18 mai – Sputnik. Liderul liberalilor, Mihai Ghimpu, riscă amendă de la 150 la 300 de lei și două puncte de penalizare. Acesta a fost surprins, joi, cum și-a parcat mașina personală pe trotuar, în fața unui muzeu din Capitală. 

© Facebook / Stanley VartanianAutomobilul lui Mihai Ghimpu parcat neregulamentar pe str. 31 august 1989 din Chișinău
Automobilul lui Mihai Ghimpu parcat neregulamentar pe str. 31 august 1989 din Chișinău - Sputnik Moldova
Automobilul lui Mihai Ghimpu parcat neregulamentar pe str. 31 august 1989 din Chișinău

Automobilul de lux, cu numerele de înmatriculare C PL 001, a fost parcat pe trotuarul de pe strada 31 August 1989, la intersecție cu strada M. Bănulescu-Bodoni.

Un martor ocular a expediat fotografia cu mașina lui Ghimpu parcată neregulamentar pe adresa Poliției de patrulare. Oamenii legii au declarat că vor investiga toate circumstanțele incidentului.

Nu este pentru prima dată când Mihai Ghimpu încalcă regulile de circulaţie rutieră. Acesta a mai fost surprins cum parchează pe trotuar, împiedicând astfel deplasarea pietonilor.

© Facebook / Stanley VartanyanАвтомобиль Михая Гимпу
Автомобиль Михая Гимпу - Sputnik Moldova
Автомобиль Михая Гимпу

Altă dată, liberalul numărul unu din Moldova a fost filmat de o cameră de bord cum virează la stânga fără a semnaliza. Maşina de lux cu numere de înmatriculare C PL 001, care îi aparţine lui Ghimpu, circula pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt. Ajungând în Piaţa Marii Adunări Naţionale, aceasta a virat pe strada Puşkin fără a semnaliza. Cazul a fost înregistrat de camera de bord a unui autovehicul care circula în spatele Mercedes-ului lui Mihai Ghimpu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0