Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce crede Igor Dodon despre parada homosexualilor și ce acțiuni va întreprinde

© Photo : Facebook / Igor DodonIgor Dodon și James D. Pettit
Igor Dodon și James D. Pettit - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele moldovean, Igor Dodon, i-a spus ambasasdorului american, James D. Pettit, ce crede despre parada homosexualilor și a anunțat ce intenționează să facă

CHIȘINĂU, 18 mai — Sputnik. Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite în Republica Moldova, James D. Pettit. Președintele moldovean l-a anunțat că a dispus organizarea unor ample acțiuni de susținere și promovare a familiei tradiționale, care urmează să aibă loc duminică, 21 mai, în Piața Marii Adunări Naționale.

”În context am dispus organizarea amplelor manifestări de susținere și promovare a valorilor familiei tradiționale, care vor începe duminică, ora 11.00, în Piața Marii Adunări Naționale”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, el ia spus ambasadorului american că acțiunile puse la cale de așa-numita comunitate LGBT contravin flagrant valorilor noastre tradiționale, religiei ortodoxe și moralității.

”Ele nu pot și nu vor fi acceptate de mine personal, dar și de întreaga societate. Este nu doar poziția mea personală, dar și a majorității covârșitoare a cetățenilor Republicii Moldova”, a accentuat Dodon.

În cadrul discuției au fost abordate și subiecte ce țin de modificarea Codului Electoral, reforma Guvernului, referendumul cu privire la demisia primarului general, dar și reglementarea diferendului transnistrean.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0