Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Focuri de armă la Grătiești – doi asasini sângeroși au fost capturați

Abonare
Doi indivizi care au asasinat un tânăr din Capitală au fost reținuți în comuna Grătiești, în timpul rețineri ei au opus rezistență și a avut loc un schimb de focuri

Ofițerii de Investigații ai Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, de comun cu poliţiştii sectorului Buiucani, au efectuat ieri reţineri cu focuri de armă în comuna Grătieşti, fiind capturaţi doi indivizi bănuiţi de săvârşirea unui omor cu o deosebită cruzime. Aceştia s-au dovedit a fi originari din Chişinău şi raionul Ungheni, cu vârstele de 22 ani şi 23 ani, unul dintre ei fiind anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale, anunță Direcția de Poliție a municipiului Chișinău într-un comunicat de presă.

Potrivit informaţiilor acumulate pe parcursul investigaţiilor demarate, în seara zilei de 7 mai 2017, un echipaj mobil de patrulare a depistat cadavrul mutilat al unui tânăr într-o fâşie forestieră din strada Mesager a sectorului Buiucani. La acel moment a fost solicitată intervenţia grupei operative, precum şi a medicului legist pentru a iniţia cercetările de rigoare. Astfel, medicul legist a concluzionat preliminar că victima ar fi fost bătută cu bestialitate şi mutilată cu un obiect ascuţit. Ulterior, ofiţerii de investigaţii au stabilit identitatea cadavrului, care s-a dovedit a fi un tânăr de 27 ani, cu domiciliul în Capitală.

În acest context a fost dispus crearea unui grup special de lucru, în componenţa ofiţerilor de investigaţii şi urmărire penală, pentru a constata cu certitudine circumstanţele în care a fost omorât tânărul, precum şi persoanele implicate în comiterea acestei infracţiuni deosebit de grave.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală poliţiştii au stabilit că bănuiţii ar fi făcut cunoștință cu victima pe malul lacului, unde au decis să joace o partidă de cărţi pentru bani. Ulterior, aflându-se în stare de ebrietate alcoolică, bănuiţii ar fi intrat în conflict cu tânărul şi i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuţit de buzunar în regiunea capului.

Actualmente bănuiţii se află în custodia Poliţiei Capitalei, fiind reţinuţi pe un termen de 72 de ore. Ei sunt cercetaţi penal pentru omor şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 ani până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0