Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon a anunțat când se va întâlni cu Erdogan

© Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon și ambasadorul turc în Republica Moldova, Hulusi Kilic
Președintele Igor Dodon și ambasadorul turc în Republica Moldova, Hulusi Kilic - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, oferă detalii privind agenda vizitei sale în Republica Turcia

CHIȘINĂU, 17 mai — Sputnik. Președintele Igor Dodon a discutat cu ambasadorul turc în Republica Moldova, Hulusi Kilic, agenda vizitei sale în Turcia. În perioada 21-23 mai, Igor Dodon urmează să participe la cel de-al 25-le Summit al Organizaţiei Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN).

”Am avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Turcia în Moldova, Hulusi Kilic, în cadrul căreia am discutat momentele cheie legate de vizita mea, în Turcia, preconizată pentru perioada 21-23 mai, curent pentru a participa la cel de-al 25-lea Summit al OCEMN.

Potrivit președintelui, agenda vizitei în capitala Turciei include întrevederea cu președintele turc Recep Tayyip Erdoğan, care urmează să aibă loc pe data de 22 mai, dar și alte întrevederi bilaterale la nivel înalt. Totodată, va fi organizată și o întâlnire cu reprezentanții diasporei moldovenești din Istanbul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0