Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cât de des trebuie să facem sex pentru a fi sănătoși și fericiți

© Sputnik / Miroslav RotariAdrian Sadovnic
Adrian Sadovnic - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un act sexual trebuie să aibă loc o dată la 3-5 zile pentru a ne simți bine și a fi sănătoși
Cât de des trebuie să facem sex pentru a fi sănătoși și fericiți

În primii ani de cuplu, viața sexuală este una activă, dar așa e numai câțiva ani.

În studioul Sputnik Moldova jurnalistul Radu Hatmanu a discutat cu medicul sexolog Adrian Sadovnic despre sexualitate și problemele sexuale care apar în cupluri.

Medicul susține că "bărbații evită să meargă la medic atunci când au probleme sexuale. Deoarece bărbații au convingerea că, în cazul în care dispare funcția erectilă, el nu mai este bărbat. În acest caz, el are nevoie de susținerea soției, partenerei. O sexualitate normală presupune că bărbatul are dorință, erecție și asigură o durată suficientă a actului sexual pentru a satisface o femeie. Din partea femeii se așteaptă ca aceasta să evite să se facă că o doare capul. Femeia trebuie să aibă inițiativă în cuplu", afirmă Adrian Sadovnic.

După vârsta de 40-45 de ani femeile ajung în perioada de climax, în acest caz funcțiile reproductive ale femeii dispar și atunci toți hormonii se transformă într-o dorință mare de a face sex, la aceeași vârstă bărbații devin mai pasivi și nu înțeleg nevoia femeii, mai spune sexologul Adrian Sadovnic.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0