Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Tapiola i-a închis gura lui Chirtoacă. O confirmă chiar Ghimpu - VIDEO

© Facebook / Mihai GhimpuMihai Ghimpu
Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Abonare
Mihai Ghimpu a postat imagini video cu nepotul Dorin, care pare să-l fi iritat la culme pe ambasadorul UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola

CHIȘINĂU, 15 mai — Sputnik. Șeful partidului Liberal din Moldova, Mihai Ghimpu, mândru tare de isprava nepotului său, primarul Chișinăului Dorin Chirtoacă, a publicat pe pagina sa de fasebook înregistrarea video cu discursul acestuia la inaugurarea "Orășelului Europei" în centrul Capitalei.

Preț de cinci minute, Chirtoacă și-a enumerat "reușitele", între care și reabilitarea străzilor din oraș care, potrivit mărturiilor chișinăuienilor, sunt pline de gropi deja la două-trei luni de la terminarea lucrărilor.

Дорин Киртоакэ и Павел Филип - Sputnik Moldova
Politică
Situația lui Chirtoacă se va agrava peste doar două săptămâni - ce se întâmplă

Primarul nostru bun la toate și-a expus apoi propriile viziuni privind situația geopolitică din lume, a invocat "mâna Moscovei", și le-a dat în obraz celor care vor să organizeze referendumul privind demiterea sa. Nu se știe cât ar fi perorat primarul, însă după vreo cinci minute, elanul acestuia a fost curmat de ambasadorul UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola, care i-a șoptit ceva la ureche și i-a indicat prin gesturi elocvente să pună capăt discursului. Primarul, spăsit, a formulat o frază de încheiere și a părăsit tribuna.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0