Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce a declarat Kirkorov despre prestația Moldovei la Eurovision

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaНародный артист России Филипп Киркоров
Народный артист России Филипп Киркоров - Sputnik Moldova
Abonare
Artistul emerit din Rusia, Filip Kirkorov, consideră că trupa din Moldova a avut cea mai bună evoluție la Eurovision 2017

CHIȘINĂU, 15 mai — Sputnik. În opinia lui Kirkoriv, formația Sunstroke Project a avut cea mai bună prestație la Eurovision 2017, demonstrând un profesionalism de excepție.

"În opinia mea, aceasta a fost cea mai bună evoluție de la concursului Eurovision 2017. Felicit din toată inima Moldova mea dragă, minunata trupă Sunstrokeproject și pe solistul acesteia, serjialovitski pentru Bronzul obținut în cadrul competiției și pentru performanța profesională deosebită", a scris Kirkorov pe contul său de Instagram.

Публикация от Филипп Киркоров (@fkirkorov) Май 14 2017 в 10:39 PDT

 

Amintim că formația Sunstroke Project a evoluat în finala concursul internațional Eurovision Song Contest 2017 de la Kiev cu piesa "Hey Mamma", înregistrând cea mai bună performanță pentru Republica Moldova — locul trei.

Ceva mai devreme, și artista poporului din Rusia, Jasmin, a postat un comentariu cu privire la prestația trupei Sunstroke Project din Moldova. Artista a menționat că i-a susținut pe băieții de la Sunstroke Project și este mândră pentru aceștia, asta și pentru că Moldova a devenit demult pentru ea o a doua casă.

Și șeful statului, Igor Dodon, a remarcat prestația excelentă a reprezentanților țării noastre, care ne-a "umplut inima de bucurie și mândrie" promițând să le acorde acestora distincții de stat.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0