Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

De ce a mers Nikolai Starikov în România

© Sputnik / Miroslav RotariBogdan Radu Herzog
Bogdan Radu Herzog - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, la Timișoara, România, a fost lansată în limba română cartea "Naționalizarea Rublei. Calea spre libertatea Rusiei", semnată de Nikolai Starikov, un cunoscut autor din Federația Rusă.
De ce a mers Nikolai Starikov în România

Editorul cărții și cel care a contribuit la apariția volumului "Naționalizarea Rublei. Calea spre libertatea Rusiei" în varianta română, Bogdan Radu Herzog a declarat în cadrul unui interviu realizat în studioul Sputnik Moldova că nu a fost deloc greu să-l convingă pe Nikolai Starikov să meargă la Timișoara, acolo unde a și fost lansată în premieră ediția în limba română.

"Nu a fost deloc greu să-l convingem pe Nikolai Starikov să vină la Timișoara și la Chișinău. El este un om deschis și amabil, mă bucur tare mult că l-am cunoscut", a declarat Bogdan Radu Herzog.

Totodată, editorul cărții a mai spus că a fost nevoie de șapte luni pentru ca această carte să iasă de sub tipar în limba română. 

"Ideea editării cărții în limba română a apărut în mod firesc. Am avut acces la ediția în limba engleză a cărții, este o carte care se citește foarte ușor și este foarte interesantă, respectiv am decis să o editez și în limba română", mai spune Bogdan Radu Herzog.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0