Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De ce unii bărbaţi sunt atraşi de femeile mult mai în vârstă decât ei

© Pixabay / TakmeomeoSimbol romantic
Simbol romantic - Sputnik Moldova
Abonare
Un studiu dezvăluie de ce bărbaţii aleg uneori femei mult mai în vârstă decât ei

CHIȘINĂU, 14 mai – Sputnik. În urma victoriei lui Emmanuel Macron în cursa pentru preşedinţia Franţei, au început să fie publicate detalii despre viaţa intimă a acestuia. Unul dintre aspectele cele mai dezbătute a fost diferenţa de vârstă dintre Macron şi soţia sa Brigitte. 

Între preşedintele-ales şi soţia acestuia este o diferenţă de vârstă de 25 de  ani, aspect ce a fost dezbătut de către presa internaţională, potrivit descoperă.ro.

Expoziție de costume de baie pentru femei și bărbați - Sputnik Moldova
Societate
Medicament moldovenesc pentru potență - „taina” ascunsă de farmacii

Deşi în cadrul unor studii a fost descoperit că vârsta la care femeile sunt cele mai atractive pentru bărbaţi este de 22 de ani, există şi excepţii. Conform unui studiu din 2015, realizat asupra a 450 de mii de subiecţi de pe un site de matrimoniale, a fost descoperit că bărbaţii cu vârsta între 20 şi 29 de ani preferă să se întâlnească cu femei mai în vârstă decât ei, informează Huffington Post. 

Conform psihologului Sam Owen, motivul pentru care bărbaţii sunt interesaţi de femeile mai în vârstă este legat de schimbările societăţii. 

”Este un indicator al schimbării de gen din societatea modernă, mai ales din punctul de vedere al egalităţii dintre sexe. Bărbaţii tineri din prezent sunt probabil mult mai conştienţi de faptul că femeile mai în vârstă sunt mult mai adaptate responsabilităţilor, fapt ce le face mai atractive şi o alegere mult mai sigură”, a declarat Owen. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Fluxul de știri
0