Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Juncker, într-un acces de efuziune, a pupat politicienii la București - VIDEO

© AP Photo / Virginia MayoПредседатель Еврокомиссии Жан-Клод Юнкер на саммите в Брюсселе
Председатель Еврокомиссии Жан-Клод Юнкер на саммите в Брюсселе - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avut joi un comportament mai slobod în parlamentul de la București - a îmbrățișat și a pupat politicienii, ceea ce se poate vedea din înregistrarea video

CHIȘINĂU, 12 mai — Sputnik. Șeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, aflat într-o vizită în România, a ținut, joi, un discurs în Parlamentul țării. Funcționarul european nu va rămâne însă în memoria celor prezenți datorită acestei luări de cuvânt, Juncker remarcându-se mai degrabă prin comportamentul său extrem de slobod și jovial în timp ce i-a salutat pe politicienii locali.

Într-un acces de efuziune, acesta i-a îmbrățișat pe foștii premieri Victor Ciorbea și Adrian Năstase, l-a sărutat pe frunte pe ex-președintele Traian Băsescu, apoi l-a tipărit cu palma peste piept pe un alt ex-premier, Victor Ponta.

Formannen for Eurokommisjonen Jean-Claude Juncker - Sputnik Moldova
”Cartea Neagră” a lui Juncker

Mediile de informare au scris în repetate rânduri despre comportamentul ușor straniu al Șefului Comisiei Europene la unele evenimente oficiale. Un ultim caz remarcat de presa internațională s-a produs la summit-ul Uniunii Europene de la Geneva.

Tabloidul The Sun a scris ulterior, cu referire la propriile surse, că funcționarul ar fi fost în stare de ebrietate. Publicația a atenționat asupra faptului că politicianul dădea permanent peste oameni sau peste mobilier. Mai mult decât atât, acesta comunica într-un mod extrem de degajat cu consilierii săi și avea un comportament frivol — împărțea, în glumă, palme oaspeților, îi îmbrățișa și îi săruta pe politicieni.

De altfel, funcționarul european a mai fost bănuit de faptul că ar face exces de băuturi alcoolice. Acum doi ani, pe internet a fost difuzată o secvență video în care Juncker, într-un exces de bună dispoziție, îi săruta pe politicieni în creștet și îi pălmuia peste față.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0