Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Anunț important pentru moldovenii care muncesc în Rusia de la Igor Dodon

© Facebook / Igor DodonPreședintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a întâlnit la Moscova cu președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a întâlnit la Moscova cu președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a anunțat că Republica Moldova și Federația Rusă ar putea să semneze în curând un acord privind garanțiile sociale dintre cele două țări, document care va îmbunătăți mult situația moldovenilor ce muncesc în această țară.

CHIȘINĂU, 10 mai — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a întâlnit la Moscova cu președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, și adjuncții acestuia. Potrivit unei postări de-a lui Dodon pe facebook, cei doi au apreciat înalt ascensiunea relațiilor moldo-ruse, în special în domeniul comerțului și a migrației forței de muncă.

Dodon a declarat că în prezent este pregătit pentru semnare acordul privind garanțiile sociale dintre Republica Moldova și Federația Rusă.

Totodată el a promis să intensifice relațiile dintre legislativele celor două țări la nivelul grupurilor parlamentare.

"În pofida atitudinii manifestată de majoritatea parlamentară, vom participa la toate acțiunile Adunării Parlamentare a CSI și la cele interparlamentare bilaterale. Am decis ca anul acesta să reluăm lucrul grupurilor de prietenie dintre parlamentele țărilor noastre", a menționat Igor Dodon pe facebook.

În final șeful statului afirmă că va depune toate eforturile pentru restabilirea parteneriatul strategic dintre Republica Moldova și Federația Rusă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0