Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vezi unde este Anișoara Loghin, în timp ce Chirtoacă așteaptă oaspeți de la CNA

© Photo : perfecte.mdAnișoara Loghin cu Stela Dănilă și Alina Luchian la odihnă la mare
Anișoara Loghin cu Stela Dănilă și Alina Luchian la odihnă la mare - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În timp de Dorin Chrtoacă așteaptă oaspeți de la CNA, căci ofițerii Anticorupție i-au promis că el va fi următorul liberal încătușat, fosta lui soție Anișoara Loghin se distrează în unul dintre cele mai exotice locuri de pe planetă.

CHIȘINĂU, 10 mai — Sputnik, Sandu Vizitiu. Prezentatoarea TV Anișoara Loghin, cea care pentru câteva luni a avut norocul sau, mai degrabă, nenorocul să fie soția legitimă a primarului general al Capitalei, Dorin Chirtoacă, se distrează de minune zilele acestea, departe de casă, tocmai pe Tenerife.

Anișoara nu se distrează singură acolo, ea se află în compania altor două moldovence: Stela Dănilă și Alina Luchian. Toate trei au grijă ca raza să le pice bine pe epidermă ca să iasă tenul. Altfel riscă să se facă de râs, dacă nu le iese bronzul. Ce-o să spună lumea: au mers să se odihnească pe Tenerife, au dat o grămadă de bani, dar s-au întors acasă albe ca varul. Nu, așa nu se poate.

Poate dumneavoastră nu știți ce este aceea insula Tenerife, poate nu ați vizitat-o niciodată? Vă spunem noi, chiar dacă nici noi nu am fost acolo niciodată.

Tenerife, care este cunoscuta și ca Insula Eternei Primăveri, deoarece temperaturile nu prea coboară sub 20 de grade, dar nici nu trec de 30 de grade Celsius, este cea mai mare și cea mai populată dintre insulele din Arhipelagul Insulelor Canare din Oceanul Atlantic, care aparține Spaniei.

Stațiunile din Tenerife sunt foarte căutate de către turiști din întreaga lume, acestea înconjurând insula și oferind vizitatorilor o mulțime de oportunități de relaxare și distracție. Cei care s-au odihnit acolo spun că Tenerife este un paradis cu o mulțime de activități de recreere, sporturi acvatice, parcuri naționale și modalități de distracție. Este adevărat că toate aceste minuni costă și nu puțin.

Cele trei fete, printre care și Anișoara Loghin, nu doar că se distrează, dar au și postat poze de acolo pe facebook. Acum, când în sfârșit ați înțeles ce prezintă Tenerife, imaginați-vă cum se simte fostul al Anișoarei Loghin, primarul general al Capitalei Dorin Chirtoacă. Mai ales că ofițerii CNA i-au promis că el este următorul liberal pe care îl vor sălta. Chiar așa și-au spus atunci când l-au reținut pe viceprimarul Nistor Grozavu: data viitoare vin după primar, după Dorin Chirtoacă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0