Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldova, prezentă la cel mai înalt nivel la Parada de 9 mai din Piața Roșie

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Igor Dodon va participa la Parada militară din Piața Roșie, dedicată Victoriei asupra fascismului, la invitația președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, pleacă într-o vizită la Moscova. Este a treia vizită în Federația Rusă de la învestirea lui Dodon în funcția de președinte al Moldovei.

Шерпенский плацдарм - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În ajun de 9 mai, veteranii vor primi ajutoare financiare de la stat

”Pe data de 9 mai, eu voi fi la Moscova. La invitația președintelui Vladimir Putin, voi participa la Parada din Piața Roșie”, a declarat șeful statului jurnaliștilor. 

Dodon a făcut un apel către toate forțele politice din țară să orgnizeze la Chișinău în ziua de 9 mai, când se marchează Victoria asupra fascismului, un marș unic, fără drapele de partid.

„Ziua Victoriei este o sărbătoare unică pentru toți și nu trebuie să fie utilizată în interese de partid”, a declarat președintele. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Fluxul de știri
0