Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Casa Albă dă detalii despre posibila întâlnire dintre Putin și Trump

© REUTERS / Kevin LamarqueБелый дом в ночь выборов, 8 ноября 2016 года
Белый дом в ночь выборов, 8 ноября 2016 года - Sputnik Moldova
Abonare
În timpul discuției telefonice, liderul rus și cel american au convenit asupra organizării unei întâlniri în cadrul summit-ului G20 de la Hamburg.

CHIȘINĂU, 5 mai — Sputnik. Cu toate că deja a fost abordată tema unei posibile întrevederi între președintele Rusiei și cel al SUA, subiectul discuției nu este cunoscut deocamdată, a declarat Sarah Sanders, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, citată de Sputnik Azerbaidjan.

Переговоры президента РФ В. Путина с федеральным канцлером ФРГ А. Меркель - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin, dezvăluiri din culisele discuției cu Angela Merkel

"Știu că a fost abordată (în timpul discuției telefonice) tema unei posibile întrevederi pentru mai târziu, în acest an, însă nu s-a decis nimic concret", a spus Sanders în cadrul unui briefing.

Marți seara Putin și Trump au avut o discuție telefonică de 30 de minute pe parcursul căreia au pus accentul pe perspectiva unei coordonări între acțiunile Rusiei și SUA privind  combaterea terorismului în Siria. Ei au discutat despre situația din Coreea de Nord și au consimțit să aibă o întâlnire tête-à-tête în cadrul summitului G-20 din 7—8 iulie, de la Hamburg.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0