Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția de Frontieră va lua măsuri speciale la hotar în zilele de vacanță

© Sputnik / Miroslav Rotariтаможня Скулень
таможня Скулень - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Bugetarii din Republica Moldova vor avea patru zile de vacanță, în perioada 6-9 mai, aceștia vor reveni la serviciu în data de 10 mai.

CHIȘINĂU, 5 mai – Sputnik. În minivacanța de 9 Mai, o mare parte dintre cetăţenii Republicii Moldova nu vor rata ocazia să petreacă timpul liber peste hotare țării, fapt ce va duce la creșterea numărului de traversări ale frontierei de stat. În acest sens, Poliția de Frontieră își va concentra eforturile în vederea fluidizării traficului și asigurării unui control expeditiv și profesionist.

поезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi - Sputnik Moldova
Calea Ferată din Moldova a decis să facă asta chiar în ziua de 9 mai

Bugetarii din Republica Moldova vor avea patru zile de vacanță, în perioada 6-9 mai. Aceștia vor reveni la serviciu în data de 10 mai. Guvernul Republicii Moldova a decis să acorde zi liberă pe data de 8 mai, care va fi recuperată pe data de 20 mai.

Poliția de Frontieră recomandă cetățenilor să tranziteze prin toate punctele de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele.

La necesitate, în cele mai solicitate puncte de trecere, fluxul de familii cu copii, dar și persoanele cu nevoi speciale va fi direcționat pe banda de trecere a Corpului Diplomatic. În acest sens, Poliția de Frontieră a dispus amplasarea echipajelor mobile, dotate cu tehnică specială de control, care în mod operativ și în timp real vor realiza verificarea documentelor de călătorie. Pentru informarea participanților la trafic cu copii au fost instalate panouri ce indică direcția de deplasare a acestora.


Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0