Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Prințul de Monaco: Dorim să fim o parte a procesului de dezvoltare a Moldovei

© Facebook / Dodon IgorIgor Dodon și Prințul Albert II de Monaco
Igor Dodon și Prințul Albert II de Monaco - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării, Igor Dodon, și prințul Principatului Monaco, Albert al II-lea, s-au întâlnit astăzi, la Chișinău. În cadrul întrevederii cei doi au discutat despre oportunităţile existente în domeniul cooperării economice.
Prințul de Monaco: dorim să fim o parte în procesul de dezvoltare a Moldovei

Șeful statului a menționat că a discutat cu prințul de Monaco despre reformele care trebuie realizate în Republica Moldova, dar și cum pot fi atrase investiții în țara noastră.

„Republica Moldova are ocazia să implementeze mai multe reforme în domeniul economic, în special, de atragere a investițiilor. Cu siguranță că experiența prietenilor, colegilor noștri ne va permite să creăm în țara noastră condiții economice și fiscale benefice pentru atragerea investitorilor străini. Am exprimat interes în vederea dinamizării dialogului politic şi a semnării unor proiecte concrete în domeniul economic", a declarat Dodon.

La rândul său, prințul Principatului Monaco, Albert al II-lea, a menționat că Republica Moldova este o țară cu posibilități enorme.

„Suntem mulțumiți de vizita noastră aici, am descoperit o țară nouă cu posibilități enorme. Ne-am dori să fim și noi o parte mică a procesului de dezvoltare a țării. Posibilități există pentru investiții, pentru viitoare parteneriate în diverse domenii", a menționat, la rândul său, prințul Principatului Monaco, Albert al II-lea.

Igor Dodon și-a exprimat speranța că această vizită a prințului de Monaco va pune baza unei noi colaborări bilaterale în beneficiul ambelor state.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0