Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nici o zi fără surprize: cine le-a dat bătăi de cap polițiștilor de la Ciocana

© Sputnik / Evgheni PanasencoПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Noi descinderi ale oamenilor legii într-un apartament din sectorul Ciocana din municipiul Chișinău

CHIȘINĂU, 4 mai — Sputnik. Polițiștii din sectorul Ciocana al Capitalei au efectuat percheziţii autorizate în locuinţa unui bărbat, în vârstă de 43 ani, unde au depistat şi ridicat un pistol păstrat ilegal, precum şi un dispozitiv confecţionat artizanal destinat consumului de droguri.

Probele delicte au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei.

Глава МВД Александр Жиздан - Sputnik Moldova
Alexandru Jizdan promite că serviciile oferite de Poliție vor fi îmbunătățite

Oamenii legii au iniţiat două cauze penale pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice şi pentru păstrarea ilegală a armelor şi muniţiilor.

Ofiţerii de investigaţii urmează să stabilească cum a intrat bărbatul în posesia acestei arme de foc şi dacă a fost sau nu utilizată la comieterea unor infracţiuni.

De asemenea au loc cercetări privind identificarea persoanelor implicate în punerea în circulație ilegală a drogurilor.

Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o amendă în mărime de la 13 la 19 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare pe un termen de până la trei ani.Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0