Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Olympic Fest, evenimentul sportiv de proporții al anului, revine la Chișinău

Abonare
Toți chișinăuienii, de la mic la mare, sunt așteptați pe data de 20 mai, începând cu ora 15:00, în Piața Marii Adunări Naționale, la cea mai mare sărbătoare sportivă a anului

CHIȘINĂU, 3 mai — Sputnik. Genericul evenimentului Olympic Fest 2017 este «Chișinău — oraș activ, Chișinău — oraș sportiv ", acesta urmărind să-i motiveze pe locuitorii Capitalei să adopte un mod de viață activ și să practice sportul cu regularitate.

Potrivit Comitetului Național Olimpic din Moldova, Olympic Fest 2017 este dedicat Zilei Naționale a Sportului și a Mișcării Olimpice. Toți participanții la eveniment vor primi un tricou cu inelele olimpice și inscripția Olympic Day, iar la sfârșitul acestuia vor participa la o tombolă cu premii și cadouri.

La ora 15:30, chișinăuienii sunt invitați să participe la un flashmob inedit — Hora Inelelor Olimpice.

"Startul tradiționalei Curse Olimpice de alergări pe distanța de 3,5 km va fi dat la ora 16:00", anunță organizatorii.

Amatorii sporturilor vor avea posibilitatea să participe la diverse ateliere monitorizate de federațiile naționale, care vor demonstra atractivitatea diverselor genuri de sport: fotbal, tenis, tir cu arcul, street basket, box, karate, taekwondo, lupte, pentatlon modern, badminton,tenis de masă etc.

© Photo : Olympic FestOlympic Fest 2017
Olympic Fest 2017 - Sputnik Moldova
Olympic Fest 2017

Programul va include de asemenea activități sportive pentru întreaga familie, oportunități de a încerca noi genuri de sport sub îndrumarea medaliaților și Campionilor Olimpici. Mămicile se vor întrece la cel mai tare concurs de alergat cu cărucioarele, iar cei mai mici pici — la campionatul de mers de-a bușilea. Micii pictori își vor etala talentul în cadrul unui concurs de desen.

Menționăm că Sputnik Moldova este partenerul informativ internațional al festivalului Olympic Fest, organizat de Comitetul Național Olimpic din Moldova.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0