Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Află cine sunt câștigătorii primei ediții a ”Bălți Half Marathon”

© Photo : Balti Half MarathonПобедители первого выпуска Balti Half Marathon
Победители первого выпуска Balti Half Marathon - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 4 mii de sportivi, dar și simpli amatori ai sportului, din țară și de peste hotare, au participat duminică la prima ediție a semimaratonului Bălți Half Marathon

CHIȘINĂU, 3 mai — Sputnik. Duminică, la Bălți s-a desfășurat prima ediție a semimaratonului Bălți Half Marathon. La eveniment au participat peste patru mii de amatori ai curselor de alergare și ai modului de viață sănătos.

Potrivit organizatorilor, printre participanții la competiție nu au fost doar amatori, ci și sportivi profesioniști. Au participat de asemenea sportivi din România, SUA, Cehia și Slovacia.

Sportivii au primit tricouri cu inscripția ”Balti Half Marathon” din partea partenerilor Fun Run.

Sportivul Nicolai Gorbușco s-a clasat pe primul loc în proba de 10 kilometri categoria „Absolut", parcurgând această distanță în 33 de minute și 4 secunde.

În proba feminină, pe locul întâi s-a clasat Iuliana Tcaciova, care a parcurs 10 kilometri în 43 de minute și 7 secunde.

În proba masculină pe distanța de 21 de kilometri, locul întâi l-a obținut Liviu Croitoru. Sportivul a parcurs această distanță în timp de 1 oră 16 minute și 46 secunde. Învingătoare în proba feminină a fost Zinaida Sacara, cu rezultatul de 1 oră 30 minute și 10 secunde.

Toți cei care au venit duminică în Piața Vasile Alecsandri din Bălți pentru a susține participanții la semimaraton au avut posibilitatea să viziteze târgul de articole sportive — Sport Expo.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0