Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Jurnalistul Igor Pânzaru, condus pe ultimul drum

© Facebook / Igor PânzaruIgor Pânzaru, jurnalist
Igor Pânzaru, jurnalist - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalistul Igor Pânzaru, care a decedat duminică, va fi condus astăzi pe ultimul drum. El va fi înmormântat în satul său de baștină, Popeasca, din raionul Ștefan Vodă.

CHIŞINĂU, 2 mai — Sputnik. Prietenii care și-au exprimat condoleanțele chiar pe pagina lui de facebook, au precizat că Igor Pânzaru a fost răpus de cancer. Regretatul Igor Pânzaru s-a făcut remarcat în activitatea sa ca un jurnalist creștin, un ortodox sincer. Totodată, scriu cei care l-au cunoscut, el a fost un om cu adevărat bun și un prieten devotat.

Și colegii lui de la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, acolo unde a avut ultimul său loc de muncă, au postat pe facebook, duminică un mesaj.

"Igor Pânzaru, odihnește-te în pace!

În această dimineață, colegul nostru, Igor Pânzaru, specialist în Serviciul Comunicare și informare cu Mass Media din cadrul MTID, a pierdut lupta cu boala. Această veste cruntă ne-a împietrit inimile de durere. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, părinți, frate, rude și prieteni. Sperăm să găsiți puterea necesară de a trece peste această pierdere tragică. Igor, vei rămâne în amintirea noastră, mereu vesel și plin de viață, așa cum te-am cunoscut. Întotdeauna ai fost așteptat să revii la muncă….

DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!", au scris colegii lui de la Ministerul Transporturilor în postare pe facebook.

Singurul lucru pe care îl pot face toți cei care l-au cunoscut pe Igor Pânzaru și care au ținut la el este să se roage sincer pentru mântuirea sufletului lui.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0