Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Democrații au candidați pentru posturile de ministru vacante

© Sputnik / Miroslav RotariПремьер-министр Республики Молдова Павел Филип
Премьер-министр Республики Молдова Павел Филип - Sputnik Moldova
Abonare
Fruntașii Partidului Democrat au discutat care ar fi candidaturile pentru posturile vacante din Guvernul Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 2 mai- Sputnik. La ședința săptămânală a conducerii Partidului Democrat, a fost pusă în discuție chestiunea locurilor vacante din conducerea ministerelor, a declarat pentru jurnaliști premierul Pavel Filip.

Șeful Cabinetului de Miniștri a spus că, precum știe toată lumea, există funcții vacante la Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, la Ministerul Tehnologiei Informației și Telecomunicațiilor, precum și la Ministerul Apărării, fapt ce reprezintă o problemă.

Potrivit lui Filip, această problemă trebuie soluționată cât mai curând posibil.

Premierul a adăugat că în aceste posturi trebuie numiți miniștri noi care ar conduce eficient departamentele respective. Filip nu a dat nume, spunând că trebuie mai întâi coordonate cu colegii din majoritatea parlamentară.

Totodată, prim-ministrul a subliniat că autoritățile sunt foarte aproape de a efectua reforma administrației publice centrale.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0