Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chirtoacă: „Iacată-i-s iară, bleaha muha” (video)

© Photo: Youtube.com / Harry PotterDorin Chirtoacă filmat în timpul unui chef în garajul primăriei
Dorin Chirtoacă filmat în timpul unui chef în garajul primăriei - Sputnik Moldova
Abonare
Edilul șef al Capitalei, liberalul Dorin Chirtoacă, a rămas atât de profund impresionat de noul gest respectuos al socialiștilor, încât nu și-a mai putut stăpâni emoțiile

CHIȘINĂU, 2 mai — Sputnik. Consilierii socialiști i-au organizat primarului Dorin Chirtoacă un început de ședință a serviciilor Primăriei și de săptămână care l-a emoționat puternic pe acesta.

În momentul în care a început ședința săptămânală a serviciilor Primăriei Capitalei, prezidată de Dorin Chirtoacă, doi consilieri socialiști au intrat în sală cu o mămăligă și câteva capete de pește.

„Iacată-i-s iară, bleaha muha”, a exclamat Chirtoacă, în momentul când i-a văzut pe cei doi consilieri socialiști, apropiindu-se cu merindele de prezidiu.

„Având în vedere că președintele PL, Mihai Ghimpu, a spus nu luați mită, dar să luați mămăligă și pește, poftim, și un premiu — mita anului", au declarat socialiștii.

Chirtoacă a declarat că gesturile colegilor săi socialiști sunt pentru el deja ceva obișnuit.

Anterior socialiștii i-au dăruit lui Chirtoacă două discuri de frână de automobil, făcând aluzie la scandalul provocat de apariția unei înregistrări video filmată în garajul Primăriei, unde primarul liberal chefuia împreună cu alți membri ai PL. După care socialiștii i-au dăruit o cupă plină cu noroi, prin care i-au amintit primarului că orașul este plin de glod din cauza lucrărilor de reabilitare a bulevardului Ștefan cel Mare, care trenau la acel moment.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0