Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cele mai frumoase femei din Moldova, care „iau ochii" internauţilor - FOTO

© Facebook / Татьяна СидороваТатьяна Сидорова
Татьяна Сидорова - Sputnik Moldova
Abonare
Frumuseţile din Moldova iau cu asalt nemărginitul spaţiu virtual, reuşind să ajungă acolo prezenţe agreabile şi admirate de tot mai multă lune

CHIŞINĂU, 30 apr — Sputnik. Este un fapt unanim recunoscut, femeile din Moldova sunt printre cele mai frumoase din lume şi, am putea spune, sunt cartea de vizită a ţării noastre, la fel ca peisajele noastre mirifice, vestigiile istorice, ca bucătăria şi vinurile noastre savuroase (chiar dacă această alăturare le-ar putea părea unora mi puţin reuşită).

Mai nou, reprezentantele „jumătăţii frumoase a omenirii" (spunem asta fără un dram de ironie) au început să-şi promoveze tot mai insistent imaginea pe reţelele de socializare. În temei, este vorba de doamne şi domnişoare din showbiz, modele şi prezentatoare TV, respectiva activitate devenind, iată, dacă nu esenţială, atunci una extrem de importantă pentru reuşita lor profesională. Astfel, acestea îşi postează de zor cele mai reuşite fotografii pe reţelele de socializare.

Tendinţa de a obţine cât mai multe „like-uri", admiraţia fanilor şi a deveni vedetă pe internet a devenit parte a cotidianului nostru. Uneori aceasta ia forme groteşti, goana după o recunoaştere în spaţiul virtual constituind sensul vieţii pentru o bună parte a societăţii contemporane. Nu este însă şi cazul acestor tinere ale căror poze dorim să vi le prezentăm. Iată care sunt, în opinia noastră, unele dintre cele mai reuşite fotografii ale celor mai frumoase moldovence, publicate pe reţelele de socializare în anii 2016 şi 2017.

1. Tatiana Sidorova, originară din Moldova, una dintre cele mai frumoase femei din SUA.

© Photo : Facebook / Татьяна СидороваTatiana Sidorova
Татьяна Сидорова - Sputnik Moldova
Tatiana Sidorova

2. Olia Tira, cunoscută interpretă, frumoasă şi întotdeauna impecabilă, ca o adevărată prinţesă.

© Photo : Facebook / Оля ТираOlia Tira
Оля Тира - Sputnik Moldova
Olia Tira

3. Xenia Deli — model de succes, soţia unui miliardar egiptean. Aceasta publică cu regularitate fotografii extravagante, care sunt apreciate şi comentate în Moldova.

© Photo : Instagram / Ксения ДелиXenia Deli
Ксения Дели - Sputnik Moldova
Xenia Deli

4. Nina Dimoglo este un cunoscut activist civic şi prezentatoare TV. Nina îşi bucură în continuare admiratorii cu o siluetă impecabilă şi chipul minunat.

© Photo : Instaram / Нина ДимоглоNina Dimoglo
Нина Димогло - Sputnik Moldova
Nina Dimoglo

Vom reveni neapărat cu alte noutăţi din lumea virtuală.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0