Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cine-i vrea răul Lorenei Bogza? Vezi ce a păţit prezentatoarea TV

© Facebook / Lorena BogzaLorena Bogza
Lorena Bogza - Sputnik Moldova
Abonare
Lorena Bogza a avut parte de o surpriză mai puţin plăcută care, dacă nu a fost o glumă proastă a cuiva, ar trebui să-i dea de gândit acesteia

CHIŞINĂU, 29 apr — Sputnik. Prezentatoarea TV a primit, vineri, un „cadou" inedit, după ce şi-a lăsat pentru scurt timp maşina pe o stradă din Capitală. Şi, cu siguranţă, cadoul nu a fost de la fani.

Bogza şi-a găsit automobilul cu cauciucul tăiat, în plin centrul Chişinăului, după cum a anunţat chiar ea pe o reţea de socializare.

„Cineva mi-a făcut un "cadou". Am parcat pe strada Puşkin, regulamentar, pentru vreo 40 de minute şi, surpriza: la întoarcere, roata mea era tăiată", a scris acesta.

Lorena Bogza pare surprinsă de această situaţie şi se întreabă cine ar fi avut nevoie să-i facă una ca asta. Totodată, ea speră că necunoscuţii vare i-au deteriorat maşina vor putea fi identificaţi cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere din preajmă.

„Întrebarea este: de ce, oare? Şi cine a făcut această faptă "bună"? Cred că prin preajma există camere de supraveghere. Sper să găsim făptaşul!", a mai scris Bogza.

Prin urmare, viaţa este plină de surprize, iar vedetele nu au doar admiratori.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0