Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Iuliana Beregoi a ridicat publicul în picioare la "Voice Kids" din Rusia

© Facebook / Iuliana BeregoiIuliana Beregoi
Iuliana Beregoi - Sputnik Moldova
Abonare
Iuliana Beregoi din Orhei, a avut ieri o evoluţie de excepţie în finala celui de-al patrulea sezon al proiectului "Voice Kids" din Rusia („Голос Дети")

CHIŞINĂU, 29 apr — Sputnik. Tânăra artistă din Moldova a cântat piesa interpretei ADDA din România, întitulată „Lupii", iar publicul a fredonat împreună cu ea.

Юлиана Берегой - Sputnik Moldova
Moldoveanca Iulia Beregoi a uimit iarăşi la "Voice Kids Rusia"

Din păcate, concurenta noastră nu a câştigat concursul, însă a produs o impresie puternică asupra juriului şi a cucerit publicul atât prezent în sală, cât şi cel aflat în faţa ecranelor televizoarelor.

După verdictul juriului, Iuliana a izbucnit în lacrimi de emoţii, însă publicul a susţinut-o cu aplauze îndelungate pe talentata copilă.

Utilizatorii reţelelor de socializare, care au vizionat înregistrarea cu evoluţia Iulianei Beregoi, au avut doar comentarii de susţinere pentru aceasta.

Piesa „Lupii" a fost înregistrată în anul 2015, fiind interpretată, vineri, pentru prima dată la o televiziune din Rusia.

Iuliana Beregoi este din Orhei, are doar 12 ani și este finalista "Next Star", "The Best Voice" şi "Moldova are Talent". Iuliana își face studiile la centrul de dans și vocal "SIS N BRO" din Chișinău.

Totodată, tânăra interpretă din Moldova este îndrumată de cântăreața Jasmin, care a susţinut-o pe aceasta şi în culisele concursului "Voice Kids Rusia".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0