Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un cunoscut cuplu de jurnalişti a divorţat, iar acum şi-a scos casa de vânzare

© Sputnik / Руслан Кривобок / Accesați arhiva multimediaСтроительство коттеджей в дачном поселке. Архивное фото
Строительство коттеджей в дачном поселке. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
„Afacerea cu VIP-uri" pare să fie destul de profitabilă în Moldova, cel puţin asta putem deduce din imaginile cu casa extrem de luxoasă afişate de cei doi foşti soţi.

CHIŞINĂU, 29 apr — Sputnik. Jurnaliştii Rodica Ciorănică şi Sergiu Gavriliţă, fondatorii revistei „VIP Magazin", dezvăluiau recent că nu mai formează un cuplu, precizând că s-au separat de ceva timp, după o căsnicie de aproximativ 20 de ani.

Ieri, cei doi foşti soţi au postat pe paginile lor de facebook un mesaj în care anunţă că îşi scot de vânzare casa pe care o deţin într-un sector rezidenţial din Durleşti.

© FacebookCasă de vânzare la Durleşti
Casă de vânzare la Durleşti - Sputnik Moldova
Casă de vânzare la Durleşti

„Ne este foarte greu să ne despărţim de ea, dar am decis să vindem. E o casă făcută cu multa dragoste, iar soarele se scaldă în ea de dimineaţă pană seara. O familie ar putea fi foarte fericită aici. Casa se află la Durleşti, într-un sector rezidenţial verde şi liniştit", a scris Rodica Ciorănică.

Cei doi nu vorbesc nimic despre preţ, promiţând detalii „în privat", însă fără îndoială cel care va dori să facă o asemenea achiziţie va trebui să dispună de o sumă impunătoare de bani. Şi asta pentru că fotografiile anexate, realizate atât în interiorul imobilului, cât şi în curte, afişează bun gust, dar şi un lux pe care puţini şi-l pot permite.

Casa este dotată cu mai multe dormitoare şi săli de baie, câteva balcoane şi terase, bucătărie utilată modern, mobilier sofisticat etc.

Precizări necesare în divorțul unui cuplu de "VIP">>>

Ciorănică şi Gavriliţă au anunţat anterior că au în continuare o relație profesională, administrând împreună revista „VIP Magazin", deși au decis să meargă pe căi diferite, subliniind totodată că ceea ce contează este fiica lor, dar şi "afacerea, care se numeşte VIP magazin".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0