Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rrețeta succesului Olgăi Buzova: „Fac ce-mi place”

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Trecere la banca de fotografiiVedete de televiziune
Vedete de televiziune - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Jurnaliștii au încercat să afle care este secretul ascensiunii spectaculoase a prezentatoare TV din Rusia Olga Buzova.

CHIȘINĂU, 28 apr — Sputnik. Prezentatoarea TV Olga Buzova a reușit marea performanță de a deveni cea mai solicitată și cea mai populară vedetă a anului din Rusia, în pofida faptului că este mereu luată în derâdere, bârfită și ironizată, menționează postul de televiziune M24.

Cunoscutul interpret Oleg Gazmanov, spre exemplu, fiind întrebat despre evoluția Olgăi Buzova, a căutat s-o ia în zeflemea.

"Ea mai și cântă? Nu aș vrea să promovez ceva ce nu are nicio tangență cu arta", a comentat acid cântărețul.

Olga Buzova - Sputnik Moldova
Societate
Video - Vedeta Olga Buzova s-a făcut de râs

Din câte se pare, faima tinerei care și-a început cariera în calitate de simplă participantă la reality-show-ul Dom-2 se datorează Instagramului, unde aceasta își etalează toate momentele picante ale vieții, transformând orice incident sau tragedie din viață într-un show, spre marele deliciu al internauților.

Ascensiunea Olgăi Buzova a început după un divorț dureros de Dmitri Tarasov, eveniment care a fost o perioadă îndelungată subiect de discuții în spațiul public.

Vedeta își explică succesul prin faptul că a renunțat să mai plângă și a încercat să facă ceea ce îi aduce satisfacție.

"De 30 de ani îmi spun și îmi repetă toți că sunt o proastă. Nu mi-a rămas decât să ies în public și să confirm: da, sunt o proastă", recunoaște aceasta și se pare că această deschidere și sinceritate o fac tot mai atrăgătoare pentru public.

Cea mai mare parte a banilor pe care Buzova îi investește în realizarea unor noi videoclipuri provin din postările pe Instagram. Conform unor informații obținute de presa rusă, pentru publicarea unei imagini pe rețea de socializare Buzova percepe o sumă de cel puțin 200 de mii de ruble (3 245 de euro).

Nici clipurile realizate în ultimul timp pentru piesele interpretei nu excelează în originalitate. Fiind solicitat să-și exprime opinia față de videoclipurile realizate în ultimul timp de Buzova, regizorul Gheorghe Taidze a declarat că "acestea sunt la un nivel de amator și pot fi comparate cu filmările realizate la nunți, chiar dacă unele conțin un anumit subiect".

Din punct vedere psihologic, transformarea dintr-o simplă participantă a unui reality-show în cea mai solicitată vedetă a anului, după un divorț controversat, pare un adevărat succes. E ceea ce visează o mare parte a femeilor casnice", consideră psihologul Serghei Lang.

"Cu cât este mai bârfită, cu cât este mai înjurată, cu atât Buzova încearcă să demonstreze inversul. Ea corespunde zicalei: Câinii latră, caravana trece", concluzionează expertul.

Anume transformarea oricărui incident într-un adevărat show în spațiul virtual și aparenta sinceritate ar putea fi cheia succesului de care se bucură Olga Buzova, concluzionează cei de la M24.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0