Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(FOTO +18) Vezi ce i-au făcut Lolitei securiștii ucraineni

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Serviciul de Securitate al Ucrainei a decis să o pedepsească crunt pe Lolita pentru că aceasta a concertat în Crimeea.

CHIȘINĂU, 28 apr — Sputnik. Serviciul de Securitate al Ucrainei a reacționat pe pagina sa de Twitter la decizia autorităților ucrainene de a-i interzice accesul în această țară cântăreței ruse Lolita Milyavskaya, care intenționa să-și viziteze fiica bolnavă, transmite RIA Novosti.

Olga Buzova - Sputnik Moldova
Societate
Video - Vedeta Olga Buzova s-a făcut de râs

Serviciul Ucrainean de Securitate a publicat pe Twitter o fotografie care o surprinde pe vedetă într-o ipostază jenantă: în timpul unui dans, interpreta a rămas cu un sân gol (fotografia poate fi accesată aici, dar atenție! prezintă o scenă de nuditate).

"Succes", aceasta este urarea care însoțește fotografia publicată de Serviciul Ucrainean de Securitate.

Duminica trecută, interpreta rusă Lolita Milyavskaya, care este originară din Ucraina, a fost dată jos din trenul Moscova-Kiev și i-a fost restricționat accesul în această țară pe o perioadă de trei ani. Responsabili din cadrul Ministerului de Externe al Ucrainei au anunțat că această decizie a fost luată ca urmare a concertelor susținute de aceasta în Crimeea.

Drept răspuns, interpreta a felicitat cu ironie nedisimulată serviciile speciale ucrainene cu victoria obținută asupra diversionistului Kremlinului Mileavskaia, care iată a fost deconspirată.

 

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0