Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Liliana Palihovici și-a cerut iertare și și-a depus mandatul de deputat

© Sputnik / Мирослав РотарьЛилиана Палихович
Лилиана Палихович - Sputnik Moldova
Abonare
Acum câteva clipe Liliana Palihovici și-a cerut iertare de la oamenii dezamăgiți de politicieni și a anunțat că își depune mandatul de deputat

CHIȘINĂU, 28 apr — Sputnik. Înainte de a-și anunța demisia din funcția de deputat, Liliana Palihovici a spus că speră ca acest pas să nu fie interpretat eronat prin articole scrise la comandă.

Dânsa a mai spus că democrația înseamnă responsabilitate și oportunitate, subliniind că simte pentru prima dată că nu poate să facă ceea pentru ce au vot-o oamenii.

„Puneți-vă întrebarea, de ce v-au votat oamenii și atunci veți gândi ca mine. Am înțeles că politica în Republica Moldova nu are principii, ci numai interese — interese înguste. Demagogia a fost ridicată la nivel de religie», a declarat Palihovici.

Vicepreședinta Parlamentului a mai declarat că „nu e nimic mai josnic și mai imoral decât să creezi iluzia că ești om de treabă, când totul de fapt e invers".

Ea a mai spus că la ora actuală în Republica Moldova oamenii au ajuns să se teamă de stat.

„Am muncit cot la cot cu oameni devotați cauzei pentru care au venit în politică. Îmi cer scuze de la oamenii dezamăgiți", a menționea, de asemenea, în discursul său de la tribuna centrală Palihovici.

Totuși, ea a sugerat că plecarea sa din Parlament nu înseamnă o retragere din viața publică, ci implicare în continuare în procesele din țara noastră, însă sub o altă formă.

Fluxul de știri
0