Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputatul liberal Lilian Carp a părăsit coaliția de guvernare

© Sputnik / Мирослав РотарьЗаседание Парламента 25.02.2016
Заседание Парламента 25.02.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul a anunțat că a decis să nu mai facă parte din majoritatea parlamentară și nu exclude că în timpul apropiat va părăsi Partidul Liberal

CHIȘINĂU, 28 apr — Sputnik. Carp a criticat dur modul în care funcționează actuala majoritate parlamentară și a sugerat că Partidul Liberal se află într-o situație extrem de proastă din cauza liderului acestuia.

El a mai spus că se retrage din coaliția de guvernare deoarece nu mai acceptă să voteze pentru avansarea în diferite funcții în instituțiile de stat a unor candidaturi pe care nu le agreează.

Заседание Парламента 25.02.2016 - Sputnik Moldova
Politică
Deputatul liberal Lilian Carp a părăsit coaliția de guvernare

În opinia lui Carp, PL a pierdut electoratul, la fel ca PLDM, iar formațiunea condusă de Iurie Leancă (PPEM) ar avea menirea să preia o parte din electoratul primelor două.

El a mai menționat că rămâne deocamdată în PL și în fracțiunea parlamentară a liberalilor, însă nu exclude că ar putea să părăsească și partidul, în funcție de evoluțiile ulterioare din sânul acestuia.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0