Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chirinciuc a fost filmat cu camera ascunsă în biroul său - video

© Sputnik / Miroslav RotariОбыски в кабинете министра транспорта Юрия Киринчука
Обыски в кабинете министра транспорта Юрия Киринчука - Sputnik Moldova
Abonare
În biroul ministrului liberal al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor a fost montată o cameră ascunsă de către angajații CNA, iar o parte din filmul surprins de aceasta a fost dat publicității.

CHIȘINĂU, 28 apr — Sputnik. Imaginile video surprinse în biroul lui Iurie Chirinciuc au fost făcute publice de Procuratura Anticorupție.

În una dintre înregistrări ministrul liberal Chirinciuc îl avertizează pe un agent economic că se va alege cu interdicție de părăsire a țării și cu un loc într-o „listă neagră".

De asemenea, demnitarul este surprins în timp ce pune la dispoziția unei persoane mai multe numere de telefon aparținând unor companii, care urmau a fi determinate să renunțe la anumite lucrări.

Chirinciuc este surprins și în momentul în care primește un pachet, probabil cu bani. El discută și despre tentativa de a influența deciziile unor judecători.

Este evident faptul că Procuratura Anticorupție nu a făcut publice toate înregistrările făcute în biroul ministrului Chirinciuc.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0