Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Deputat PL: Urmează lichidarea Partidului Liberal

© Sputnik / Evghenii PanasencoIulian Carp și Mihai Ghimpu
Iulian Carp și Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Abonare
Liberalul Lilian Carp s-a retras din majoritatea parlamentară și nu exclude că ar putea părăsi și Partidul Liberal
Deputat PL: urmează lichidarea Partidului Liberal

Deputatul liberal Lilian Carp a menționat că va decide să părăsească sau nu Partidul Liberal în funcție de acțiunile pe care le va întreprinde în viitorul apropiat această formațiune.

"Existau și alte opțiuni, adică să mă retrag în general din PL, dar și din viața politică, dar am ales să vin să fac declarații. Dacă voi ieși sau nu din PL, depinde de acțiunile pe care le va întreprinde formațiunea'', a declarat Lilian Carp.

Totodată Carp a menționat că urmează lichidarea Partidului Liberal. El a făcut referire la proiectul de lege nr.117, care este inclus pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului de astăzi și care prevede modificarea Regulamentului Parlamentului. Respectiv, potrivit lui Carp, documentul are obiectivul de a legaliza grupurile parlamentare, pentru ca acestea să poată acționa și să aibă aceleași drepturi întocmai ca fracțiunile parlamentare.

"Obiectivul acestui proiect de lege este legalizarea grupurilor parlamentare, pentru ca grupurile parlamentare să poată acționa întocmai ca fracțiunile parlamentare. Astfel, se dorește legalizarea PPEM-ului, iar acest grup să înlocuiască o parte din electoratul PAS-ului, dar și o parte a electoratului pierdut al PLDM-ului, a menționat Carp.

Lilian Carp a mai menționat că acesta a fost primul pas după lichidarea unui alt partid politic — PLDM, iar acum este folosit același scenariu pentru Partidul Liberal.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0