Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce a pățit Corina Fusu?

© Sputnik / Miroslav RotariКорина Фусу
Корина Фусу - Sputnik Moldova
Abonare
„Fluturașii din stomac” ai Corinei Fusu sau cum s-a schimbat ministrul Educației din Republica Moldova: de la buze subțiri, la zâmbet ca al Angelinei Joly.

CHIȘINĂU, 27 apr — Sputnik. Ministrul Educației din Republica Moldova, Corina Fusu, trece printr-o metamorfoză de primăvară. La ședința de miercuri a Guvernului, jurnaliștii au observat anumite schimbări nu doar în ceea ce ține de aspectul exterior al funcționarei, ci și în timbrul vocii acesteia.

Corina Fusu a fost înzestrată cu buze destul de subțiri. Acum însă doamna ministru este pur și simplu de nerecunoscut: buzele liberalei sunt pline ca ale Angelinei Joly!

© Photo : printscreen realitatealive.mdMinistrul Educației din Republica Moldova, Corina Fusu
Министр просвещения Корина Фусу - Sputnik Moldova
Ministrul Educației din Republica Moldova, Corina Fusu

Se presupune că ministrul Educației a recurs la lifting pentru a le mări volumul sau la un tatuaj, a spus pentru Sputnik un expert-cosmetolog. Câțiva factori indică acest lucru: în timpul prezentării proiectelor sale Fusu vorbea cam peltic; pe durata întregii ședințe ba făcea eforturi să-și ascundă buzele, ba etala un zâmbet larg. Era evident că simțea un anumit disconfort.

Ce s-o fi întâmplat cu buzele Corinei Fusu?

© Photo : printscreen realitatealive.mdMinistrul Educației din Republica Moldova, Corina Fusu
Министр просвещения Корина Фусу - Sputnik Moldova
Ministrul Educației din Republica Moldova, Corina Fusu

Potrivit expertului, există două versiuni:

Prima versiune: mărirea volumului. Azi în Capitală să te faci cu buze generoase este un lucru simplu de tot. În clinicile din Chișinău procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic costă 150 — 200 de euro, în funcție de starea firească a buzelor. Deoarece buzele Corinei Fusu sunt subțiri de la natură, ea a avut nevoie de două — trei injectări.

Medicii menționează că, după procedură, pot fi vizibile mici umflături asemănătoare cu niște vânătăi, precum urmele injecțiilor. Acestea însă pot fi ușor camuflate cu ajutorul unui fond de ten. O anumită perioadă după intervenție femeia simte în buze parcă niște furnicături, o senzație de arsură, afirmă specialiștii.

Корина Фусу - Sputnik Moldova
Societate
Corina Fusu, așa cum nu ai mai văzut-o

De menționat că procedura de mărire a buzelor prin injectarea acidului hialuronic poate fi aplicată atât femeilor tinere, cât și celor în etate.

A doua versiune: tatuajul. Buzele pot fi mărite și cu ajutorul tatuajului. Este indicat în special femeilor trecute de 50 de ani. Din cauza metamorfozei pielii, a pierderii elasticității acesteia, apariției ridurilor adânci, metoda respectivă se deosebește întrucâtva de lifting prin îngrijirea postoperatorie. Se consideră că, spre deosebire de domnișoarele tinere, pentru femeile în vârstă machiajul permanent nu este doar o modă, ci o necesitate care devine o alternativă a cosmeticii decorative.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0