Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Percheziții în biroul ministrului liberal al Transporturilor

© Sputnik / Евгений ПанасенкоIurie Chirinciuc Юрий Киринчук
Iurie Chirinciuc Юрий Киринчук - Sputnik Moldova
Abonare
CNA operează la moment percheziții în cabinetul ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc

CHIȘINĂU, 27 apr — Sputnik. Ofițerii CNA și procurorii Anticorupție au descins astăzi la Ministerul Transporturilor Infrastructurii Drumurilor, efectuând la moment percheziții în biroul ministrului Chirinciuc.

"CNA şi procurorii efectuează acum percheziţii în biroul ministrului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor care este vizat într-un dosar de corupţie. Mai devreme, procurorii au efectuat acţiuni de urmărire penală la domiciliul funcţionarului şi în automobilul acestuia. Vom reveni cu amănunte.", a comunicat purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi.

Veaceslav Teleman - Sputnik Moldova
Societate
Șeful de la Administrația Drumurilor, reținut de CNA

Centrul Național Anticorupție și Procuratura anticorupție au efectuat în această dimineață percheziții în la domiciliile unor înalți funcționari de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, dar și a reprezentanților unor companii.

Cu puțin timp în urmă a fost reținut si escortat la CNA directorul general interimar al Administrației de Stat a Drumurilor, Veaceslav Teleman.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0