Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: alte două persoane reținute de CNA

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la administrația de stat a drumurilor
Percheziții la administrația de stat a drumurilor - Sputnik Moldova
Abonare
Centrul Național Anticorupție a mai reținut două persoane în cadrul dosarului de corupție în care sunt vizați înalți funcționari de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor

CHIȘINĂU, 27 apr — Sputnik. Ofițerii Centrului Național Anticorupție și Procurorii Anticorupție au efectuat în această dimineață percheziții în la domiciliile unor înalți funcționari de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, dar și a reprezentanților unor companii.

În urma acestora au fost reținuți directorul și administratorul a două întreprinderi.

"Directorul SRL Noucost şi administratorul SRL Global Trans Construct au fost reţinuţi de CNA şi procurorii anticorupţie, în urma percheziţiilor din această dimineaţă", a comunicat purtătorul de cuvânt al CVA, Angela Sarinschi.

Veaceslav Teleman - Sputnik Moldova
Societate
Șeful de la Administrația Drumurilor, reținut de CNA

Aceştia sunt vizaţi într-un dosar de corupţie în care sunt implicaţi factori de decizie din cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor şi Administraţiei de Stat în Construcţie.

Mai devreme, în acelaşi dosar, a fost reţinut şeful interimar al Administraţiei de Stat a Drumurilor. La moment continuă percheziţiile în biroul ministrului Transporturilor.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0