Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ultima oră: Curtea de Apel a dat undă verde referendumului anti-Chirtoacă

© Facebook / Anișoara IlașciucO cupă de glod pentru Dorin Chirtoacă
O cupă de glod pentru Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Grupul de inițiativă pentru colectarea de semnături în vederea organizării unui referendum de demitere a lui Dorin Chirtoacă a fost înregistrat prin decizia Curții de Apel Chișinău

CHIȘINĂU, 27 apr — Sputnik. Grupul de inițiativă a cărui creare a fost confirmată joi de Curtea de Apel va avea la dispoziție 60 de zile pentru a aduna numărul necesar de semnături în vederea organizării unui referendum local în capitală și în suburbii.

Întrebarea la care vor răspunde locuitorii Chișinăului în cadrul referendumului este dacă susțin sau nu revocarea din funcție a actualului primar Dorin Chirtoacă.

Consilierul prezidențial Ion Ceban i-a felicitat pe chișinăuieni cu ocazia acestei decizii a Curții de Apel și a anunțat că în cel mai scurt timp socialiștii vor începe campania de colectare a semnăturilor.

Politicianul se arată convins că Dorin Chirtoacă va fi demis. În opinia lui asta nu se va întâmpla numai dacă până la data desfășurării referendumului edilul capitalei va fi „arestat de CNA".

Fluxul de știri
0