Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Arest la domiciliu pentru Nistor Grozavu: a început să facă dezvăluiri

© Facebook / Nicu GoncearNistor Grozavu
Nistor Grozavu - Sputnik Moldova
Abonare
Viceprimarul Capitalei, Nistor Grozavu, a ajuns astăzi în fața instanței, după ce a fost reținut, marți, în urma perchezițiilor efectuate de CNA la domiciliul acestuia, în cadrul dosarului parcărilor cu plată.

CHIȘINĂU, 27 apr — Sputnik. Viceprimarul municipiului Chişinău, învinuit în dosarul parcărilor cu plată, va fi plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, a informat purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi.

"Aceasta este decizia judecătorului de instrucţie, după ce procurorii au cerut arest la domiciliu pentru funcţionar. Motivul invocat de procurori este că arestatul a colaborat cu organul de urmărire penală şi a făcut declaraţii care aduc informaţii importante pentru anchetă în ceea ce priveşte modul în care era organizată schema şi beneficiarii acesteia", a esplicat Starinschi.

Bloggerul Eugen Luchianiuc scria în dimineața zilei de astăzi că Grozavu "a început să vorbească" și, cel mai pronbabil, se va alege cu arest la domiciliu și nu în izolatorul CNA.

Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
CNA a anunțat când va fi luat Dorin Chirtoacă

"Acum la judecătoria Buiucani are loc ședința în care Nistor Grozavu va fi, cel mai probabil, eliberat în arest la domiciliu. Cel puțin așa cer procurorii. Cel puțin așa se vorbește pe holurile judecătoriei", scria Luchianiuc cu puțin timp în urmă.

Este de presupus că informațiile dezvăluite de Grozavu îl vizează și pe primarul municipiului, Dorin Chirtoacă, astfel că acesta, așa cum presupunea chir el, s-ar putea trezi în scurt timp cu oaspeți de la CNA.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0