Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chirtoacă i-a denunțat pe Grozavu și pe Gamrețchi

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ
Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Abonare
Comportamentul lui Dorin Chirtoacă în contextul în care toți cei din echipa sa de la Primărie sunt luați pe sus de CNA este cel puțin straniu, inclusiv precizările lui privind data când oamenii legii vor veni să-l ia și pe el

Câți dintre noi s-au gândit cum e posibil ca în timp ce toți din jurul primarului de Chișinău să fie luați și duși la CNA, acesta să se plimbe liniștit pe coridoare și să facă glume pe marginea momentului în care va fi și el săltat? E interesant, nu?

Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
CNA a anunțat când va fi luat Dorin Chirtoacă

Eu am o părere pur subiectivă, dar care nu e lipsită de logică și nici de temei despre ceea ce face Chirtoacă în aceste zile.

Acest liberal năstrușnic a umblat pe la facultatea de drept. El știe să citească legile. El este la curent cu faptul că, atunci când îi denunți pe alții, scapi basma curată în cadrul dosarelor de corupție.

Bănuiala mea este că Dorin Chirtoacă i-a „trădat" pe toți, a scris despre toți cei din echipa sa delațiuni la CNA. Astfel oamenii legii i-au reținut pe Grozavu, pe Gamrețchi, pe un fost consilier, pe cei de la firma de „navigatori în business". Iar Chirtoacă? Când va fi arestat acesta?

Probabil niciodată. Probabil nepotul lui Mihai Ghimpu i-a denunțat pe toți și a denunțat totul. Astfel a profitat, probabil, de norma legală și va fi absolvit de răspundere penală. Iar cei care au făcut cu el „scheme" cu parcările vor sta, probabil, la pușcărie.

Deci, am tot temeiul să cred că Chirtoacă colaborează cu ancheta.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0