(FOTO) Vezi ce face cea mai sexy bunică pe Instagram

© Photo: Insatgram / realfashionistБлогерша Заклина (Zaklina),которую пользователи окрестили самой стильной и сексуальной бабушкой Instagram
Блогерша Заклина (Zaklina),которую пользователи окрестили самой стильной и сексуальной бабушкой Instagram - Sputnik Moldova
Abonare
Are un corp bine sculptat, care atrage invidia unor femei și cu zece ani mai tinere decât ea: o bunică sexy a ajuns vedetă pe Instagram

CHIȘINĂU, 26 apr — Sputnik. Spectaculoasa bloggeriță Zaklina, pe care utilizatori o numesc cea mai stilată și mai sexy bunică de pe Instagram, a „șocat" internetul.

La cei 47 de ani ai săi, Zaklina arată mai bine decât multe femei la 30 de ani. Chiar dacă are o fiică în vîrstă de 28 de ani și două nepoțele.

Cât despre părerile internauților, Zaklina le tratează cu mult umor. Acesta însoțește aproape toate fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare cu hashtag-ul „Bunicuța care iubește moda", transmite Sputnik Moldova.


 

 

Fashion Bloggerița are o siluetă de invidiat și un gust rafinat, demonstrând toate acestea cu multă plăcere pe rețelele de socializare. Fotografiile incitante ale seducătoarei bunicuțe de 47 de ani acumulează mii de accesări. Pe contul său @realfashionist s-au înregistrat peste 318 mii de persoane din întreaga lume.

Chameleon 📸 via @luxury.ch #grandmotherthatlovesfashion #rememberstefan👼🏼 #NOfasterthanlife

Публикация от @realfashionist Сен 20 2016 в 2:52 PDT


Această pasiune nu o împiedică să aibă și preocupări mai serioase. Mass-media afirmă că Zaklina conduce o companie care organizează tendere. Are studii filologice și vorbește fluent cinci limbi. Este originară din Serbia, însă locuiește în prezent în Italia.

Fiul Zaklinei, Stefan, a murit nu demult într-un accident rutier. Anume din acest motiv fiecare postare  pe Instagram este marcată acum cu hashtag-ul „Amintește-ți de Stefan".

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0