Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Încep protestele împotriva modificării sistemului electoral

© Photo : captură ecran privesc.euValeriu Chicu
Valeriu Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Veteranii de război şi pensionarii batalionului de poliţie cu destinaţie specială al Ministerului Afacerilor Interne au anunțat că vor ieși la proteste.
Încep protestele împotriva modificării sistemului electoral

În data de 28 aprilie, la Chișinău, va fi organizat un protest împotriva votului uninominal. Declarația a fost făcută, în cadrul unei conferințe de presă, de către veteranii de război şi pensionarii batalionului de poliţie cu destinaţie specială al Ministerului Afacerilor Interne.

Aceștia vor ca să le fie restabilite un șir de drepturi, în special, să le fie majorate pensiile şi a îndemnizațiile. Protestul va avea loc în data de 28 aprilie și se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale.

Preşedintele Organizaţiei Veteranilor şi Pensionarilor din batalionul de poliţie cu destinaţie specială al MAI, Valeriu Chicu, a menționat că o altă revendicare a participanților la protest este ca statul să-i asigure medical și social, dar și să le subvenționeze și polițele de asigurare auto.

Totodată, protestatarii vor cere în cadrul acțiunii să fie primiți în audiență de către prim-ministrul Pavel Filip, pentru a-l informa că sunt contra votului uninominal, propus de PDM.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0