În SUA a fost ucisă o rusoaică

© mario beauregardОфицер полиции США
Офицер полиции США - Sputnik Moldova
Abonare
În Statele SUA a fost ucisă o rusoaică, cel mai probabil, în urma unei certe de familie. Informația a fost confirmată de Consulatul General al Federația Ruse la San Francisco.

CHIȘINĂU, 25 apr — Sputnik. În SUA (statul Oregon) a fost ucisă o rusoaică. Informația a fost confirmată de Consulatul General al Feederașiei Ruse la San Francisco. Este vorba de Anna Repkina, care s-ar putea să fi fost ucisă în Oregon în timpul unui scandal în familie, transmite RIA Novosti.

„Consulatul General al Rusiei la San Francisco este la curent cu cele întâmplate. Am anunțat rudele victimei, ținem legătură permanentă cu organele de drept. Conform datelor preliminare, crima a fost generată de un scandal domestic", a spus reprezentantul Consulatului General.

Acesta a adăugat că rudelor victimei li se acordă asistență consulară.

задержание - Sputnik Moldova
Societate
În Ucraina un cetățean moldovean și-a ucis amanta și pe prietenul ei

„Suspectul este reținut. Oficiul Procurorului a dat asigurări că vor fi actualizate informațiile cu privire la anchetă și procesul de judecată", a precizat reprezentantul Consulatului General.

Anterior s-a comunicat că a fost identificat cadavrul femeii omorâte în statul Oregon. Victima, Anna Repkina, avea 27 de ani și era cetățeană a Rusiei. Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit acum o săptămână, în circumscripția Benton, la 177 km de Portland.

Repkina sosise în SUA din Rusia în 1 martie, a locuit în orașul Corvallis.

Persoana suspectată de comiterea crimei este un bărbat din localitate, William Hargrove. Acesta a fost arestat. Autoritățile au comunicat că victima avea relații cu Hargrove. Conform procurorilor, femeia era parte a „triunghiului iubirii" împreună cu William Hargrove și cu o altă femeie. Se spune că cealaltă femeie avea relații cu americanul deja de mai multă vreme. Ea „îi pusese un ultimatum" cerându-i să o aleagă pe una dintre ele.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0