Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fapta unor moldoveni ”ingenioși” care l-a scos din pepeni pe un ministru liberal

© Sputnik / Валерий Мельников / Accesați arhiva multimediaBărbat cu toporul pe umăr
Bărbat cu toporul pe umăr - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministrul liberal Valeriu Munteanu, fiind indignat de ingeniozitatea unor moldoveni, a solicitat implicarea oamenilor legii pentru a opri dezmățul din Capitală

CHIȘINĂU, 24 apr — Sputnik. Ministrul Mediului este indignat de atitudinea unor cetățeni moldoveni care au încercat să profite de pe urma calamităților naturale și a solicitat implicarea structurilor de forță.

”Folosindu-se de urgia abătută asupra noastră, în timp ce majoritatea chişinăuenilor contribuie la lichidarea consecințelor, mai mulţi cetățeni "ingenioşi" defrişează şi arbori sănătoși, fie pentru a-i însuși, fie pentru a obține alte beneficii (terenuri virane, numai bune de construcții ş.a.)”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Mediului a solicitată implicarea Poliţiei pentru a contracara acest fenomen, atât de nociv mai ales acum, când numărul arborilor afectați este atât de mare.

”Sper că şi cetățenii nu vor da dovadă de indiferență, pentru a apăra împreună spațiile verzi afectate”, a subliniat Munteanu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0