Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum slăbești rapid după Paște. Rețete de slăbire de la un jurnalist moldovean

© Sputnik / Miroslav RotariGhenadie Vaculovschi
Ghenadie Vaculovschi - Sputnik Moldova
Abonare
Cum să faci să ajungi la o siluetă frumoasă după sărbători și să scapi de kilogramele în plus? Iată câteva sfaturi de la jurnalistul Ghenadie Vaculovschi.
Cum slăbești rapid după Paște. Trucuri de slăbit de la un jurnalist moldovean

După Sărbătorile Pascale majoritatea dintre noi a adăugat în greutate și căutăm diverse căi cum să scăpăm mai ușor și rapid de kilogramele în plus. Jurnalistul Ghenadie Vaculovschi este pasionat de sport și ne asigură că rezultatele vor apărea doar dacă vom da dovadă de puțină răbdare și voință. Pe lângă dorința arzătoare de a pierde ușor din greutate  ar trebui să avem grijă de alimentația noastră. Este important ce mâncăm atât înainte de a face sport, cât și după.

Ghenadie Vaculovschi spune că ”pentru început este important să reducem consumul zilnic de calorii și să facem mai mult efort decât de obicei. Pierderea a 500 de grame sau a unui kilogram pe săptămână este ceva realizabil. În primul rând, nu trebuie să săriți peste mese. O dietă sănătoasă înseamnă trei mese principale pe zi și două gustări. Evitați să mâncați înainte de culcare. Cina trebuie servită cu 3-4 ore înainte de culcare și ar fi bine să nu conțină carbohidrați".

Jurnalistul ne recomandă să consumăm mai multe legume, iar fructele, de preferat, să fie consumate în prima parte a zilei. Și nu uitați să faceți cât mai multă mișcare. 

Autor: Cristina Bumbu-Dănuță

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0