Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Potopul îi va face milionari pe unii funcționari ai Primăriei Chișinău

© Facebook / Ion Ceban Depozitele goale ale Întreprinderii Municipale Asociația Spațiilor Verzi
Depozitele goale ale Întreprinderii Municipale Asociația Spațiilor Verzi - Sputnik Moldova
Abonare
Un consilier municipal îi acuză pe funcționarii din cadrul Primăriei Chișinău și pe cei ai Întreprinderii Municipale Asociația Spațiilor Verzi că fură lemnul care este obținut în urma curățirii curților și drumurilor de copacii prăbușiți în Chișinău în urma ninsorii și a lapoviței de joi și vineri.

CHIȘINĂU, 23 apr — Sputnik. Consilierul municipal socialist Ion Ceban, care este și purtătorul de cuvânt al președintelui Igor Dodon, a postat pe pagina sa de facebook imagini cu depozitele goale ale Întreprinderii Municipale Asociația Spațiilor Verzi și asta în condițiile în care acolo au urma să fie transportat tot lemnul rezultate din curățirea copacilor.

"Ați văzut dezastrul din oraș? Iată așa arata depozitele Spațiilor Verzi în sectoarele Centru, Râșcani, Ciocana. Două concluzii. Ori încă nu au strâns nimic, ori nu au adus la depozite mai nimic. Ambele cazuri sunt grave", scrie Ion Ceban pe pagina sa de facebook.

El spune că marți le va cere socoteală celor care administrează Primăria Chișinău.

"Marți obligatoriu trebuie să fie ședința CMC. Rapoartele trebuie să le auzim în direct, de la fiecare funcționar", a mai spus edilul.

Vome menționa că mai mulți internauți au afirmat pe facebook că autoritățile municipale nu doar că nu fac nimic pentru a curăța Capitala de copacii și crengile căzute, dar îi descurajează să facă acest lucru și pe locuitorii urbei.

Și anume, sâmbătă, mai multe echipaje ale Întreprinderii Municipale Asociația Spațiilor Verzi i-au avertizat pe chișinăuieni să nu să se apropie de copacii prăbușiți și, mai ales, Doamne ferește, să nu pună mâna pe vreun vreasc că acesta și toți copacii prăbușiți le aparțin lor.

Ei au recurs și la amenințări, spunând că cei care por luat măcar o creangă vor fi amendați cu două mii de lei.

Corespondenții Sputnik Moldova transmit că, în mai multe locuri în care au lucrat, angajații Întreprinderii Municipale Asociația Spațiilor Verzi au tăiat și luat cu ei numai lemnul valoros, cel care costă bani grei, mai ales pe piața municipiului Chișinău. Dar crengile nu le-au evacuat, lăsând un adevărat dezastru după ei.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0