Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Premierul Filip, consternat de cei care au profitat de situația excepțională

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPavel Filip
Pavel Filip - Sputnik Moldova
Abonare
Taximetriștii din Chișinău au majorat astăzi tariful pentru călătorie de câteva ori, în unele cazuri aceștia cereau și 300 de lei

CHIȘINĂU, 21 apr – Sputnik. Premierul Pavel Filip a rămas consternat de lipsa de solidaritate a unor cetățeni în situația de criză cu care se confruntă Moldova în ultimele ore.

Șeful Guvernului a criticat, în această seară, la ședința Comisiei pentru situații excepţionale, comportamentul taximetriștilor din Chișinău care solicitau astăzi pentru o călătorie între 200 și 300 de lei.

Tehnica specială a intervenit pe traseul Chișinău-Cimișlia - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Două autocare cu pasageri, blocate în nămeţi

Premierul susține că a primit mai multe apeluri de la cetățenii care au fost blocați în aeroport din cauza ninsorilor abundente și care au decis să facă cale întoarsă, în care s-au plâns că taximetriștii le solicitau de la aeroport până în oraș câte 300 de lei.

”Asta-i solidaritatea moldovenilor? Când ne este greu trebuie să fim solidari și să nu băgăm cuțitul în spate. Poate oamenii care vroiau să se întoarcă de la aeroport nu aveau cu ei acei 300 de lei”, a declarat indignat Filip.

Șeful Guvernului a avertizat responsabilii de la Ministerul Agriculturii ca această situație să nu se repete şi în agricultură.

”Să nu vină acei antreprenori care vând pesticide și alte lucruri necesare agricultorilor după această intemperie cu prețuri majorate. Acum, când agricultorilor le este mai greu”, a declarat premierul.

Pavel Filip a anunțat că următoarea ședință a comisiei pentru situații excepționale va avea loc sâmbătă și a îndemnat cetățenii să evite deplasările la distanță.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0