Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chirtoacă, în inspecție pe străzile Capitalei. Vezi cum a fost surprins (VIDEO)

© Sputnik / Rodion ProcaChișinău. 20 aprilie 2017. Zăpadă
Chișinău. 20 aprilie 2017. Zăpadă - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit datelor oficiale prezentate de Primăria municipiului Chişinău, la ora 14.00, în urma ninsorii din ultimele ore au fost înregistrate circa 500 de cazuri de cădere a arbori sau crengilor

CHIȘINĂU, 20 apr – Sputnik. Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, s-a apucat de strâns crengile căzute pe străzile din oraș. Edilul a fost surprins de un chișinăuian în timp ce evacua crengile căzute din cauza zăpezii în Parcul Catedralei. 

Chirtoacă a început inspecția pe Aleea dinspre strada Pușkin. Acesta și-a pus mănușile și a început să arunce crengile care erau căzute pe trotuar, deblocând astfel calea de acces pentru pietoni. 

Potrivit datelor oficiale prezentate de Primăria municipiului Chişinău, la ora 14.00, în urma ninsorii din ultimele ore au fost înregistrate circa 500 de cazuri de cădere a arbori sau crengilor, unii arbori fiind smulşi chiar din rădăcină.

De asemenea, au fost avariate mai multe linii de curent electric şi unele linii ale reţelei de contact a Regiei Transport Electric Chişinău.

La această oră, unele cartiere rămân fără energie electrică, iar câteva străzi sunt închise din cauza copacilor căzuţi pe carosabil.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0