Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nu plânge natura cum plâng femeile care și-au luat rochii de Paștele Blajinilor

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaExpoziție de vestimentație pentru pompe funerare
Expoziție de vestimentație pentru pompe funerare - Sputnik Moldova
Abonare
Intemperia de joi dimineață, pe lângă dezastrul pe care l-a provocat în toată țara, le-a trezit unora cheful de a face glume sarcastice pe seama apropiatei sărbători a Paștelui Blajinilor

CHIȘINĂU, 20 apr — Sputnik. Pe rețelele de socializare circulă, joi dimineața, o glumă pe cât de inspirată, pe atât de acidă.

„Nu plânge natura, cum plâng femeile care și-au luat rochii pentru Paștele Blajinilor", este un text ce face haz de necazul acelor reprezentante ale sexului frumos care, probabil, chiar au avut în plan să exceleze printr-o vestimentație impresionantă de Paștele Blajinilor.

Bloggerul Dragoș Galbur a scris, al rândul său, că „anul acesta la „Miss Cimitir” va fi prezentată colecția de iarnă.

„Demonstrațiile de modă" care au loc anual în cimitire de Paștele Blajinilor au devenit un fel de „sport național" pentru unele femei din Moldova și din unele regiuni ale României. În fiecare an știrile și imaginile cu „extravaganța fashion" ce se desfășoară printre morminte fac furori pe rețelele de socializare.

Dar se pare că în acest an „competiția națională glamour" din cimitire va fi compromisă de ninsorile care eu revenit absolut neașteptat.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0